Нищо такова няма да се случи,ако се случваше щеше да е добре.
Известие
Collapse
No announcement yet.
OBD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениено затова написах ,че тази програма е най-вече за ВАК- групата. Имам ВАК ,но го ползвам само за адаптация на дроселите на скапаните Фау--та.
независмо от марката. И като са толкова скапани Фау--та. за какъв чеп се ориентирате към VagCom -a ??Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеЩом им се занимава на колегите ,нека си ровичкат, въпреки ,че не виждам какво толкова ще гледат точно на 8-винтиловия мотор.
П.П. Колега поправи си заглавието на темата : стандарта е "EOBD"sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
[QUOTE=155_8000rpm;501536]Интересно ми е какво имаше предвид,какво толкова ще им гледат на 8 клапановите мотори.Ако имаш желание да ми обясниш...[/QUO
Според мене са прекалено просто устроени? Де да знам? Няма кой знае каква грешка да даде?Не знаем?Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщениеГрупата е VAG !! , a че има и скапани Алфи също е факт. Всичко ново след 96-97 е еднодневка
независмо от марката. И като са толкова скапани Фау--та. за какъв чеп се ориентирате към VagCom -a ??Ама с 8-ми клас толкова....
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment