Известие

Collapse
No announcement yet.

OBD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нищо такова няма да се случи,ако се случваше щеше да е добре.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
      но затова написах ,че тази програма е най-вече за ВАК- групата. Имам ВАК ,но го ползвам само за адаптация на дроселите на скапаните Фау--та.
      Групата е VAG !! , a че има и скапани Алфи също е факт. Всичко ново след 96-97 е еднодневка
      независмо от марката. И като са толкова скапани Фау--та. за какъв чеп се ориентирате към VagCom -a ??
      Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
      Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
        Щом им се занимава на колегите ,нека си ровичкат, въпреки ,че не виждам какво толкова ще гледат точно на 8-винтиловия мотор.
        П.П. Колега поправи си заглавието на темата : стандарта е "EOBD"
        Интересно ми е какво имаше предвид,какво толкова ще им гледат на 8 клапановите мотори.Ако имаш желание да ми обясниш...
        sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
        Ex...
        Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

[QUOTE=155_8000rpm;501536]Интересно ми е какво имаше предвид,какво толкова ще им гледат на 8 клапановите мотори.Ако имаш желание да ми обясниш...[/QUO

Според мене са прекалено просто устроени? Де да знам? Няма кой знае каква грешка да даде?Не знаем?
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщение
            Групата е VAG !! , a че има и скапани Алфи също е факт. Всичко ново след 96-97 е еднодневка
            независмо от марката. И като са толкова скапани Фау--та. за какъв чеп се ориентирате към VagCom -a ??
            Извинявам се зя ПРАВОПИСА! Както винаги пак се намери някой ,който да направи корекция! Ама с 8-ми клас толкова....
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
            X